CAO

WAT WIL JIJ IN DE NIEUWE CAO?

Samen strijden we voor goede afspraken!

Over een paar maanden gaan we weer onderhandelen over een nieuwe cao. Daarom willen we van jou weten: welke afspraken moeten we met de schoonmaakbazen maken? Praat mee!

In de cao worden afspraken gemaakt over jouw werk, bijvoorbeeld over loon, reiskosten en pensioen. Daarom is een goede cao heel belangrijk! Wij schoonmakers verdienen goede afspraken, omdat we belangrijk en onmisbaar zijn. Door de coronacrisis is dat weer heel duidelijk geworden.

BELANGRIJKE PUNTEN?

In 2021 gaan we met de schoonmaakbazen onderhandelen over een nieuwe cao. Maar wat zijn voor jou de belangrijkste punten waar we afspraken over moeten maken? Om dat van jou te horen, willen we je in januari graag bellen.

TELEFOONNUMMER

Wil jij gebeld worden? Dan is het belangrijk dat we je telefoonnummer hebben! Geef je telefoonnummer door op www.fnv.nl/mijnfnv (als je nog geen account hebt, kun je dat daar maken).

TOP-5

Als we iedereen gebeld hebben, maken we in ons Schoonmaakparlement een top-5 van belangrijkste punten. Over die 5 punten gaan we goede afspraken maken met de schoonmaakbazen.

ACTIES!

Bij de start van de onderhandelingen is er een grote actie van schoonmakers. En tijdens de gesprekken met de schoonmaakbazen blijven we actievoeren! Daar hoor je later meer over.

Volg FNV Schoonmaak op Facebook en Schoongenoeg.nu!

Deel deze pagina