VOORWOORD

WIJ VERDIENEN MEER!

Schoonmakers hebben het heel zwaar. De boodschappen worden snel duurder en de energieprijzen zijn niet meer te betalen. Maar wij krijgen er bijna geen geld bij. Bedrijven en mensen met veel geld worden rijker, terwijl de werknemers die keihard moeten werken steeds minder hebben. Dat is oneerlijk in een rijk land als Nederland.

Daarom moet het minimumloon snel naar 14 euro per uur. Dat verdienen wij! Ook moet de politiek zorgen dat wij de kosten van energie kunnen blijven betalen. En dat bedrijven die veel verdienen en mensen met veel vermogen meer belasting gaan betalen. Het geld in Nederland moet eerlijker worden verdeeld. Samen gaan we daarvoor vechten! Op deze site kun je er meer over lezen.

De (kader)leden, bestuurders en consulenten van FNV Schoonmaak staan altijd voor je klaar. Dus heb je een vraag over werk en inkomen of een probleem op je werk, dan kun je ze bellen, mailen of appen.

Vanaf oktober kun je ook naar onze spreekuren komen met je vraag of probleem. Daar zitten schoonmakers die een opleiding tot kennisconsulent hebben gevolgd. Zij helpen jou graag met jouw vraag of probleem!

Wij gaan door!

Khadija Tahiri Hyati President FNV Schoonmaak

Deel deze pagina