NIEUWE CAO

ACTIE!

Tekst Bart Speleers

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor schoonmakers gaan beginnen. Kom naar de startbijeenkomst op zaterdag­middag 25 september in Rotter­dam!

RESPECT

Over een paar weken gaan de gesprekken met de schoonmaakbazen over een nieuwe cao voor schoonmakers beginnen! In de cao gaan we afspraken maken over jouw werk, bijvoorbeeld over loon, gezond werken en pensioen. Wij schoonmakers verdienen respect en een goede cao, omdat we belangrijk en onmisbaar zijn. Door de coronacrisis is dat weer heel duidelijk geworden.

TOP-5

Afgelopen maand hebben schoonmakers op bijeenkomsten vertelt over welke onderwerpen er moet worden onderhandeld. Uit deze lijst zullen het Schoonmakersparlement en de Schoonmaakregering op 23 september de 5 belangrijkste punten halen waar we afspraken over moeten maken in de nieuwe cao.

ACTIE!

De Dag van de Onmisbaren (zaterdagmiddag 25 september in Rotterdam) is ook de beginactie van de onderhandelingen voor een nieuwe schoonmaak-cao. Kom dus 25 september naar Rotterdam, sluit je aan en laat je horen! Op schoongenoeg.nu vind je alles wat je moet weten over de actie. Ook tijdens de gesprekken met de schoonmaakbazen blijven we actievoeren, voor respect en een goede cao!

Deel deze pagina